Seminarji

ADHD – Darilo narave s stranskimi učinki 2. del (praktično izkustvene delavnice)

Datum: 15.11. 2017

Lokacija: Kristalna palača, Šmartinska cesta 152, Ljubljana

·      Zavod Aleksandra v sodelovanju z Jeannette MacDonald, plesno gibalna psihoterapevtka iz Anglije, pripravlja nadaljevanje seminarja ADHD – darilo narave s stranskimi učinki, v obliki praktično izkustvenih delavnic.

Delavnice bosta izvajala:

Radovan Radetić, družinski terapevt in mediator,  z večletnimi izkušnjami na področju dela z otroki in mladostniki z ADHD motnjo  in njihovimi družinami. Njegove delavnice vsebujejo široko paleto primerov iz prakse ter nudijo iskanje različnih poti za najbolj učinkovito in uporabno delo z otroki, mladostniki in njihovimi starši pri razreševanju težav povezanih z učnimi, čustvenimi in vedenjskimi težavami, ki zaznamujejo otroke in mladostnike z ADHD motnjo.

Jeannette MacDonald, plesno gibalna psihoterapevtka (Royal Academy of Dance), s seboj prinaša drugačen pogled na delo in bo skozi plesno gibalno psihoterapijo ponudila nadvse zanimivo in uporabno izkušnjo za delo z otroki in mladostniki z ADHD motnjo in njihovimi starši.

Delavnice so namenjene vzgojiteljem, učiteljem in strokovnim delavcem vrtcev, osnovnih in srednjih šol, delavcem CSD, aktivistom društev in organizacij in vsem tistim, ki se dnevno ali občasno srečujejo z otroki z ADHD motnjo. Udeležba na prvem seminarju ni pogoj za prijavo na 2. del izobraževanja.

Udeleženci lahko pripravijo in predstavijo lastne primere, ki bodo obravnavani na sami delavnici. Sicer pa bosta izvajalca delavnic postregla s konkretnimi primeri iz lastne prakse.

Delo bo potekalo v dveh skupinah, znotraj katerih pa se bodo po potrebi formirale podskupine.

Urnik --->>>

Prijavnica --->>>

Opomba:

*Udeležence prosimo, da se oblečejo oz. s seboj prinesejo udobna oblačila za kreativno gibalni del izobraževanja.       

 

 

User Login

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information