Mnenja

Rate this item
(0 votes)
by Super User
in SASV
on 05 Maj, 2016

Nekaj utrinkov iz osem urnega izobraževanja učiteljev:

 

OŠ Marezige

Zelo, zelo dobro izpeljan seminar. Veliko bom uporabila tudi pri vzgoji lastnih otrok

Po dolgem času sem poslušala zanimivo in koristno predavanje. Zelo veliko, veliko sem se naučila. Mislim, da bi to morali predstaviti tudi staršem.

Predavanje zelo zanimivo, dinamično, prepleteno s konkretnimi primeri. Predavatelj je duhovit, poln energije. Vidi se, da ima veliko izkušenj in pozna zelo konkretne rešitve na konkretne probleme.

Nadvse zanimivo, podprto z resničnimi situacijami in argumentirano prikazano stanje družine in otroka kot osrednje osebnosti v njej, koristni napotki, predvsem pa izhodišča za razmišljanje o vlogi učitelja.

 

OŠ Livade, Izola

Izredno primerno predavanje za mojo osebnostno rast in pomoč – orientacija pri delu z učenci, starši; zelo dinamičen in duhovit predavatelj, predavanje zanimivo, slikovito s konkretnimi primeri, veliko odneseš tudi iz učenja ob situacijskih igrah vlog, hvala bogu, da imamo včasih tudi kakšno PAMETNO predavanje, namreč obstajajo velikokrat tudi takšna, ko si jezen, da svoj čas zapravljaš  za neumnosti. Bravo, še takih predavanj!

Današnje predavanje je uresničilo vsa moja pričakovanja, saj je dobro, plastično, elastično, poskočno, mogočno in predvsem kvalitetno podajanje in sprotno reševanje kočljivih situacij v katerih se znajde pedagog. Morda je premalo časa, kajti gospoda predavatelja bi se poslušalo v nedogled in z občudovanjem.

Odličen seminar. Vesela sem, da sem bila prisotna. To je bil čisti užitek. Hvala in res upam, da se še vidimo.

Zelo zanimiv in koristen seminar, veliko konkretnih primerov iz prakse; Podajanje snovi je zelo prepričljivo in zanimivo. Čeprav sem imela pred seminarjem vtis, da bom s težavo preživela čas, sam ga res z lahkoto.

Tako zanimivega in kvalitetnega predavanja oz. seminarja že dolgo nisem poslušala. Veliko koristnih informacij in zanimivih praktičnih nasvetov, ki jih lahko uporabim pri svojem delu. Čestitam!

 

OŠ Vide Pregarc, Ljubljana

Več takih seminarjev bi pripomoglo k boljšemu delu in sodelovanju med kolegi.

Predavanje je bilo poučno, zanimivo, dobro vodeno. Mnogo nasvetov je bilo novih, zato jih bom uporabljala v praksi.

Seminar mi je bil všeč- vsebinsko, strokovno in izvedbeno na visokem nivoju. Predlagam še nadaljevanje.

Včerajšnje izobraževanje je bilo super – takih ( praktičnih) potrebujemo več.

Predavanje je bilo odlično, polno primerov, ki so nazorno prikazali dogajanje v družini in šoli. Želela bi še več takih.

Super!

 

OŠ Sava Kladnika, Sevnica:

Menim, da so take vrste seminarji koristni za nas učitelje, ki se vsakodnevno srečujemo s takšnimi in drugačnimi učenci. Upam, da bo čim več takšnih seminarjev. Vse pohvale predavatelju.

Predavanje mi je bilo všeč. Dobila sem informacije, za katere doslej sploh nisem slišala. Zelo poučna teorija, katero pa je potrebno uporabiti tudi v praksi.

Življenje je kot jadrnica, če hočemo pripluti na cilj moramo jadro obrniti v pravo smer. In ta smer je bila danes dobro nakazana. Zmanjkalo je časa, res škoda! Jadranje zasluži oceno 5*!  H vala!

Vaše predavanje sem poslušala in doživljala kot potovanje v svoje osebno življenje. Iskala sem odgovore na svoja vprašanja.  Prijetno in zabavno znate pospremiti predavanje. Vaši primeri omogočajo lažje razumevanje. Veselim se predavanja v mesecu novembru. Želim vam lep dan

Marsikaj smo slišali in vem, da je vse res, vse uporabno. Vem za pot: izobraževati se v smeri komunikacije, sprejemati drugačnost. Predavanje priporočam vsem OŠ,SŠ. Staršem, v materinsko šolo.

Čudovito in uporabno predavanje. Želela bi , da bi to predavanje tudi nadgradili, saj so bile predavane stvari krasne, a je bilo premalo časa, da bi jih ozavestili in žal bi mi bilo, da jih  ne bi nadgradila z mnogo današnjega poznavanja. Čestitke za izbor tem in primerov ; predavanje + energijo.

 

OŠ  Tončke Čeč , Trbovlje

Izčrpno, neposredno in aktualno predavanje. Veliko sem izvedela o sebi kot staršu- mami; tudi poglobljeno razmišljala o odnosih v svoji družini – vzgoja otroka, ravnanje v konfliktnih situacijah. V modelih vedenja otrok sem prepoznala marsikaterega učenca. Mogoče bom zdaj drugače sprejemala njegovo vedenje – kaj mu kot učitelj lahko nudim, dajem; da blažim njegove vedenjske težave. S spoštovanjem tudi do nasvetov za vedenje in vzgojo svojih otrok. Hvala za izčrpne urice.

Seminar je presegel moja pričakovanja. Dobili smo ogromno informacij in upam, da jih bomo znali uporabiti v praksi.

Zanimiv in  aktualen seminar iz katerega sem odnesel veliko koristnih informacij. Dan je hitro minil.

Odlično predavanje, odličen predavatelj. Všeč mi je bilo, ker je predavanje podprto s konkretnimi primeri, veliko situacij je takšnih, s katerimi se učitelji srečujemo in rešitve, ki so nam bile ponujene, so zelo uporabne. Zelo življenjsko!

Predavanje je bilo zame odlično, uporabno bo v praksi pri delu z učenci in starši.

Menim, da so tovrstna predavanja nujna za razvoj in poklicno pot vsakega pedagoškega delavca.

Predavanje bi lahko strnil v misel : iz prakse za prakso. Zanimivo, uporabno, sem zadovoljen.

Končno eno predavanje, ki me je pritegnilo in mi ni padla koncentracija Vsi smo »lačni« zanimivih in aktualnih tem brez » mlatenja prazne slame«. Le da je informacij preveč naenkrat. Malce sem zmedena zaradi tega, ker se iščem v tem modelu sama. Super! Napišite knjigo! In pridite še kdaj!

Odlično vodeno predavanje. Pritegnili ste mojo pozornost od začetka do konca

 

OŠ Danile Kumar, Ljubljana

Jaz sem navdušen nad predavanjem!!! Škoda, da je bilo tako kratko. Upam, da vas še kdaj bom slišal.

Zelo uporabno – za življenje in delo- in zelo »poljudno« predstavljeno. Še več takih predavanj oz. delavnic.

Zelo koristen seminar, poučen, zanimiv, odpira mi nove poglede; upam na ponovitev, nadaljevanje. Hvala.

Nad seminarjem sem navdušena, še večkrat bi želela, da se imamo učitelji srečati skupaj, tudi na delavnici, ki je koristna ne samo za službo, ampak tudi v svojem privatnem življenju….

Dokazali ste, da smo učitelji, ne glede na leta izkušenj, še vedno »učenci« svoje stroke…Hvala, bilo je več kot poučno….

 

OŠ Božidarja Jakca, Ljubljana

Ne samo izredno zanimivo predavanje, ampak tudi uporabno pri delu z otroki in starši. Bravo. Gospod Radetič! 

Super! Bi še!

Izjemno kakovostno predavanje z dobro predstavitvijo. Vsa teorija je podkrepljena s praktičnimi primeri, kar je zelo dobro došlo. Upam, da se še vidimo. Bolje skoraj ne more biti!

Zelo zanimivo, dinamično predavanje podprto z realnimi primeri iz vsakodnevnega življenja. Večkrat je treba organizirati podobne seminarje. Odličen predavatelj.

 

OŠ Antona Aškerca, Rimske Toplice

Tovrstnih delavnic si človek lahko samo še želi. Krasno ste podajali snov, bili ste čudoviti. Lahko si samo želimo, da bi vsaj del tega vašega predavanja vtisnili v naše misli in dušo. Hvala vam in res vas želim še poslušati.

Predavanje je bilo zelo zanimivo, kvalitetno, poučno…. Hvala lepa! Poslušala sem kot učiteljica in kot mama!

Predavanje in delavnica na temo SASV je bila zelo dobro zasnovana in še bolje izpeljana….Predavatelj Radetič je na tem področju vrhunsko usposobljen in neizmerno bogat z izkušnjami.

Super, super, rada bi ,da se še večkrat srečamo. Prosila bom še naprej za sodelovanje. Lahko bi vas poslušala še naprej….

 

OŠ Marjana Nemca, Radeče

Končno izobraževanje, kjer sem izvedela marsikaj, kar lahko uporabim pri vsakdanjem delu v razredu, oz. delu s starši. Ravno prav teorije in veliko prakse. To je tisto, kar pogrešamo na večini izobraževanj. Če ocenim od 1 do 5 je to čista petica.

Hvala za dobro popotnico na službo učiteljevanja. Še malo posurfam po internetu in najdem kakšno vaše delo.

Dobila sem nove ideja, kako še lahko  pristopim k reševanju »konfliktov« s starši. Hvala.

Čudovito, dobrodošlo in uporabno pri našem delu. Čakam na nadaljevanje.

Če bi ocenjevala vsebino od 1 – 10, bi se odločila za 10. dobro bi bilo vsebine še poglobiti in čez čas še osvežiti.

Read 11173 times Last modified on Četrtek, 05 Maj 2016 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

User Login

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information