Aktualno

 

 

 V letu, ki prihaja naj bodo Vaše želje močne in najdejo pot do srca tistih, ki so jim namenjene. 

 

 

 

Ostanite zdravi in imejte se radi.

Zavod Aleksandra

 

 

 

 

 

Vabilo k dobrodelnosti 

Z veseljem sporočamo, da lahko tudi letos donacijo od dohodnine namenite nam.

 

Že veste komu boste letos namenili svoj delež od dohodnine? 

 

Tudi v  letošnjim letom lahko svojih do 1 % od dohodnine namenite Zavodu Aleksandra, sicer bo le ta ostal v državnem proračunu.

Donirate lahko samo enemu ali več dobrodelnim, kulturnim ali športnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. Najvišji možni delež, ki ga lahko podarite je 1 %, v primeru, da navedete več upravičencev, pa bodite pozorni, da seštevek posamičnih deležev zanje v obrazcu ne presega 1 %. 

 

Letošnje leto je bilo za marsikoga izredno težko. Povečalo se je število duševnih motenj, depresij, anksioznosti, brezposelnosti, revščine.... Prihajajoči meseci pa utegnejo biti še težji. Ljudje potrebujejo in bodo potrebovali pomoč. Različne oblike terapij, svetovanja, izobraževanja, varen prostor za pogovor in izražanje. Pomagamo lahko skupaj, s tem, ko namenite % deleža od dohodnine tudi Zavodu Aleksandra. 

Sredstva se bodo uporabila za tovrstne programe, ki delujejo v pomoč otrokom in družinam.. Vsak evro šteje in dobrodelnost vas nič ne stane. Zato prosimo, da delite to prošnjo tudi med vaše prijatelje, sorodnike, znance, poslovne partnerje.

Kaj morate storiti?

Obrazec in navodila najdete tukaj . Izpolnjen obrazec pošljite ali osebno oddajte na najbližji izpostavi Finančne uprave Republike Slovenije. Lahko pa ga oddate tudi osebno na sedežu Zavoda Aleksandra in ga bomo mi poslali naprej. In to je to!

 

Za morebitna dodatna vprašanja in pojasnila se lahko obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali  051 374 725.

 

Podatki:

Zavod Aleksandra

Cesta na Obrije 31

1000 Ljubljana

DŠ: 25652265

 

 

Želimo vam prijetne praznike, imejte se neskončno radi, veliko se smejte in ostanite zdravi. J

 

 

 

Hvala, hvala, hvala…. ker ste. 

 

 

User Login

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information